Wednesday, 20 March 2013

NURSING PILLOWSalam..new product from QATIRA CURTAIN

CIRI-CIRI BANTAL MENYUSU KEKABU (NURSING PILLOW) 

1.Diperbuat dari 100% Kekabu asli gred A + kain belacu 
2.Sarung : kain 100% cotton (selain kain cotton juga boleh didapati) 
3.Lebih ringan dari bantal menyusu biasa yang ada dipasaran sekarang 
4.Warna dan corak yang menarik 
5.Sarungnya boleh dipilih dari material yang berkualiti yang lebih menarik dan ceria. 
FUNGSI

1. Memudahkan penyusuan samada menyusu badan atau botol: Membantu memberikan keselesaan kepada ibu bapa untuk menyusukan bayi dan meletakkan bayi dalam posisi yang betul ketika menyusu,sekaligus mengurangkan kesakitan dan stress dibahagian belakang,leher dan juga bahu. 

2.Merehatkan bayi anda dengan selamat. Lengkungan U yang direka ini membolehkan bayi berehat dengan selesa dan selamat.Hanya letakkan bayi di antara celah2 lengkungan dengan kepala di atas bantal,dan baby akan terkepung kat celah-celah tu.

3. Membantu bayi Ketika Meniarap dan Bermain. Bantal Menyusu Kekabu ini menyokong keperluan bayi untuk menguatkan otot leher,bahu dan belakang semasa meniarapkan bayi anda. 

4. Memudahkan menyalin pakaian atau lampin bayi. Dalam lingkungan 3-5 bulan bayi lebih kerap untuk memusingkan badannya dan ia agak menyukarkan untuk menyalin pakaian atau lampin ketika ini terutamanya bagi ibu-ibu yang menyalin lampin di bawah(lantai).Bantal Menyusu Kekabu ini sangat membantu kerana rekaannya yang mengelilingi bayi.

5. Untuk memudahkan semasa travel Sangat bermanfaat ketika travel lama dalam kereta dan sebagainya,kerana ia dapat mengurangkan kelenguhan pada belakang si ibu.

013-3034 234 utk sebarang pertanyaan.=)

No comments:

Post a Comment